Aflevering S2e9: Was Chauffeur Van Geëxplodeerde Bestelbus In Enschede Het Doelwit? ‘Het Is Nu Vooral Speculeren..’

S2E9: Was chauffeur van geëxplodeerde bestelbus in Enschede het doelwit? ‘Het is nu vooral speculeren..’
· Aflevering van de podcast: Tubantia Crime Podcast

Het moet een enorme knal zijn geweest: onderdelen van de ontplofte bestelbus aan de Burgemeester Stroinkstraat in Enschede kwamen honderd meter verderop in een boom terecht. Maar voor wie was het explosief bestemd? Was het de chauffeur van de witte bestelbus?

Het zijn vragen waar de politie zich momenteel ook over buigt. In de nieuwe Tubantia Crime Podcast proberen misdaadverslaggevers Erwin Waanders en Maarten Schoon samen met host Frank Bussink ook een antwoord te vinden op die vraag. Conclusie? De heren weten het ook niet. „Alles wat we nu roepen is speculeren", vertelt Erwin.

In de nieuwste aflevering van de Tubantia Crime Podcast worden verschillende zaken besproken. Van de moord of Jihad Jafo tot aan de gewelddadige woningoverval aan de Seizoensweg in Enschede. Erwin en Maarten lichten verschillende zaken uit. Het meest opvallende is misschien wel de aanhouding van Michel B. uit Enschede. De oprichter van Satudarah is aangehouden in groot drugs- en witwasonderzoek. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Crime Podcast

Tubantia Crime Podcast

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tubantia Crime Podcast heeft in totaal 33 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2E9: Was chauffeur van geëxplodeerde bestelbus in Enschede het doelwit? ‘Het is nu vooral speculeren..’

Tubantia Crime Podcast · 26-04-2023

00:00 00:23:54