Aflevering S2e11: Justitie Heeft Een Ijzersterke Zaak Tegen Verdachten In Grote Cocaïnezaak: 'Je Proeft De Angst Bij Advocaten'

S2E11: Justitie heeft een ijzersterke zaak tegen verdachten in grote cocaïnezaak: 'Je proeft de angst bij advocaten'
· Aflevering van de podcast: Tubantia Crime Podcast

Het Openbaar Ministerie heeft een ijzersterke zaak in de grote cocaïnezaak 26March. Misdaadverslaggever Erwin Waanders proeft weinig vertrouwen bij de advocaten van de verdachten. Dat vertelt Erwin in een nieuwe aflevering van de Tubantia Crime Podcast. Naast het onderzoek 26March bespreken misdaadverslaggevers Erwin Waanders en Maarten Schoon samen host Frank Bussink onder andere een politieactie in de haven van Hengelo op donderdag 8 juni. ,,Er wordt gedacht dat in de afval- en milieusector meer illegaal geld wordt verdiend, dan in de drugsbranche", vertelt Maarten. En dan zijn er ook nog updates over het onderzoek naar de granaataanslag op een woning van Satudarah-kopstuk Michel B. aan de Auskamplanden in Enschede. Verschillende namen in dat onderzoek komen ook weer naar voren in 26March. Veel is aan elkaar gekoppeld, zo blijkt. Erwin legt uit hoe het precies zit. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Crime Podcast

Tubantia Crime Podcast

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tubantia Crime Podcast heeft in totaal 33 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2E11: Justitie heeft een ijzersterke zaak tegen verdachten in grote cocaïnezaak: 'Je proeft de angst bij advocaten'

Tubantia Crime Podcast · 08-06-2023

00:00 00:22:41