Aflevering S1e4: Angelique Kunst Zit Diep In ‘Dossier Sanderink’: ‘Bij Iedere Onthulling Denk Ik: Het Kan Dus Nóg Erger’

S1E4: Angelique Kunst zit diep in ‘dossier Sanderink’: ‘Bij iedere onthulling denk ik: het kan dus nóg erger’
· Aflevering van de podcast: Tubantia Podcasts

Het heeft veel weg van een soap. Sterker nog: misschien ís het wel een soap. De onthullingen in de zaak Gerard Sanderink volgen elkaar in rap tempo op. Dat ziet ook Angelique Kunst, die namens Tubantia bovenop de zaak zit. „Bij iedere onthulling denk ik: het kan dus nóg erger.” Sanderink was een ‘knuffeltukker’, maar wat hij nu doet, is zo beschadigend voor mensen en zo beschadigend voor zijn bedrijven, vertelt Angelique. „Hij is een marionet geworden. Er zitten overal touwtjes vast en blijkbaar doet hij alles wat Rian van Rijbroek wil.” In deze aflevering van de Eindejaarspodcast van Tubantia vertelt Angelique over de zaak Sanderink. Hoe kwam ze de zaak op het spoor? Hoe gaat ze te werk? Ook vertelt ze wat volgens haar zo gevaarlijk is aan de invloed die Van Rijbroek op Sanderink heeft.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Podcasts

Tubantia Podcasts

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Tubantia Podcasts heeft in totaal 16 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E4: Angelique Kunst zit diep in ‘dossier Sanderink’: ‘Bij iedere onthulling denk ik: het kan dus nóg erger’

Tubantia Podcasts · 30-12-2021

00:00 00:18:45