Aflevering Hans S., ‘Het Brein’ Achter Een Uniek Oplichtingsverhaal: 'Ik Doe Dit Nooit Meer, Daar Kan Je Gif Op Innemen'

Hans S., ‘het brein’ achter een uniek oplichtingsverhaal: 'Ik doe dit nooit meer, daar kan je gif op innemen'
· Aflevering van de podcast: Tubantia Podcasts

In de podcast De stem van Hans vertelt verslaggever Arjan te Bogt aan host Frank Bussink over zijn bijzondere gesprekken met oplichter Hans S.. Het bejaarde echtpaar Joop en Joke verloor - letterlijk - alles wat ze hadden, door S. S. die het echtpaar manipuleerde, van plek naar plek sleepte, belazerde, misleidde en uitbuitte. Ze zwierven 4,5 jaar door Nederland, zonder eigen geld, vaak zonder eten. Vanuit de gevangenis in Heerhugowaard, waar S. zijn straf uitzit, betuigt hij spijt. „Joop en Joke wensen mij het liefst onder de grond, dat weet ik zelf ook wel, maar ik hoop alleen dat ze straks eventueel met mij willen praten.” Benieuwd naar het hele verhaal? Dat lees je hier. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Podcasts

Tubantia Podcasts

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Tubantia Podcasts heeft in totaal 16 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hans S., ‘het brein’ achter een uniek oplichtingsverhaal: 'Ik doe dit nooit meer, daar kan je gif op innemen'

Tubantia Podcasts · 25-11-2023

00:00 00:24:53