Aflevering S1e5: Brobbey Moet In Oranje | De Lange En Olij Overleggen Goede Cijfers | Gakpo Weer Geen Speler Van De Maand

S1E5: Brobbey moet in Oranje | De Lange en Olij overleggen goede cijfers | Gakpo weer geen speler van de maand
· Aflevering van de podcast: Tussen De Linies de Podcast

In ons maandelijks terugkerende speler van de maand podcast geven wij een kijkje achter de schermen. Hoe bepalen wij de speler van de maand en wie komen er in november allemaal in aanmerking? Welke spelers hebben uitzonderlijke statistieken en van welke wedstrijd worden wij als dataspecialisten blij? Je hoort het allemaal in de podcast van deze maand. De artikelen die we bespreken: https://www.tussendelinies.nl/nederlandse-trainers-buitenland/ https://www.tussendelinies.nl/opvallende-teams-top-5-competities/ https://www.tussendelinies.nl/eredivisieseizoen-2022-23-tot-nu-toe/ Wil jij nou dat we op een speler gaan letten, heb je suggesties voor een speler van de maand die we moeten bespreken, of heb je andere op of aanmerkingen? Stuur dan een mail naar: info@tussendelinies.nl.

Tussen De Linies de Podcast

Tussen De Linies de Podcast

Gemaakt door: Sander van Vliet Eerste aflevering: 17/07/2022

De podcast Tussen De Linies de Podcast heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E5: Brobbey moet in Oranje | De Lange en Olij overleggen goede cijfers | Gakpo weer geen speler van de maand

Tussen De Linies de Podcast · 11-11-2022

00:00 00:53:10