Aflevering "Naar Mensen Omzien En Elkaar Er-En Herkennen" Ria Maliepaard Communicatieadviseur Op Het Sociaal Domein Vakgebied

"Naar mensen omzien en elkaar er-en herkennen" Ria Maliepaard communicatieadviseur op het Sociaal Domein vakgebied
· Aflevering van de podcast: Unlock Yourself - Walinda de Jong

"Je leeft voort als je naam genoemd wordt, dat is niet uit eerzucht maar uit respect. Iedereen telt mee en doet mee en als we daaraan bijdragen wordt de wereld een hele plezierige wereld." Ze is moeder, oma, vrouw, vriendin, communicatieadviseur, interviewster, schrijfster, oud-raadslid en lid of betrokken bij vele soorten maatschappelijke besturen en organisaties in en rondom Ede. Ook heeft ze haar eigen bedrijf. U kunt haar vragen als voorzitter, als verbinder als groepen bij elkaar gebracht moeten worden, prioriteiten stellen en uitzoeken wat jij graag in een verhaal kwijt wil en ze kan helpen om mensen te verbinden. Ook kun je haar bellen met vragen op sociaal gebied, voorzieningen, om je hierin de weg te wijzen. www.desocialezaak.info ria.maliepaard@desocialezaak.info Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Unlock Yourself - Walinda de Jong

Unlock Yourself - Walinda de Jong

Gemaakt door: Walinda de Jong Eerste aflevering: 30/10/2022

De podcast Unlock Yourself - Walinda de Jong heeft in totaal 132 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

"Naar mensen omzien en elkaar er-en herkennen" Ria Maliepaard communicatieadviseur op het Sociaal Domein vakgebied

Unlock Yourself - Walinda de Jong · 10-08-2023

00:00 01:33:03