In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Herman Hell, Founder van Hell’s Kitchen Horeca Groep en Sugo Pizza. Een ambitieuze ondernemer die van rauwe randjes houdt. Herman vertelt over zijn rol binnen Hell’s ...
Van blunders tot succesgeheimen is dé inspiratiepodcast over ondernemen in horeca, leisure en hospitality. Ik, Myrian Ermes, ga in gesprek met ondernemers en managers uit de allerleukste branche over blunders en succesgeheimen. Zij delen waardevolle, praktische tips hoe jij de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen. Heel veel luisterplezier!
 
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Herman Hell, Founder van Hell’s Kitchen Horeca Groep en Sugo Pizza. Een ambitieuze ondernemer die van rauwe randjes houdt. Herman vertelt over zijn rol binnen Hell’s ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Danny Paerl, mede-eigenaar Bungalowpark Hoenderloo, Glamp Outdoor Camp & Cuber Suites. Danny vertelt over de wijze waarop hij Bungalowpark Hoenderloo heeft voortgeze ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Jacco Heijkoop, Founder van The Tosti Club. Jacco vertelt over het ontstaan en het succes van The Tosti Club en de toekomst samen met Spar. Ook vertelt hij over zijn ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Christian Oudijk, commercieel directeur Vermaat. Christian vertelt over de droom en de visie van Vermaat en wat zijn rol daarin is. Hij vertelt over de ontwikkeling ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Ron Simpson, Founder van The Avocado Show, Skybox en 24K. Ron vertelt over het ontstaan en de groei van The Avocado Show en hoe hij creatieve ideeën omzet in succesv ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Hans Steenbergen, Trendwatcher & co-founder Food Inspiration. Hans vertelt over de rol van Food Inspiration in de wereld van eten en drinken, hoe zij de verwachtinge ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels. Erik-Jan vertelt over de gastvrijheid van Postillion Hotels, wat zijn rol daarin is en wanneer hij in zijn kracht staa ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Nathalie van Verschuer, directeur Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Nathalie vertelt over ondernemen op een landgoed. Hoe zij samen met haar man en alle medewerker ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Dirk van de Voort, Horecaondernemer met vier topzaken in Breda (Tapasbar De Markt, Old Dutch Sportsbar & Restaurant, Muziekcafé Lazarus en Holy Moly). Dirk vertelt o ...
In deze aflevering 'Van blunders tot succesgeheimen' ga ik in gesprek met Willem Treep, Directeur en mede-eigenaar The Food Line-up. Willem wil zijn talenten inzetten om de wereld beter te maken. In deze podcast vertelt hij welke belangrij ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.