Aflevering Veiligheidsdeskundigen Nemen Vaak Veiligheidsinterventies Aan Zonder Effectief Te Weten Of Deze Een Verbetering Zijn Voor De Veiligheid Op De Werkvloer.

Veiligheidsdeskundigen nemen vaak veiligheidsinterventies aan zonder effectief te weten of deze een verbetering zijn voor de veiligheid op de werkvloer.
· Aflevering van de podcast: Verhalen in veiligheid

Jan Dillen is een lead auditor en VCA coördinator, gespecialiseerd in arbeidsveiligheid en bedrijfsveiligheid. Jan is auteur op het gebied van veiligheidscultuur en kwaliteit, veiligheid en milieu, en is afgestudeerd in Bedrijfskunde en Bouwkunde en Preventie aan diverse universiteiten. Hij geeft les aan de Universiteit van Antwerpen en aan de Katholieke Universiteit Leuven. Jan heeft diverse boeken geschreven over aantal normeringen en over hoe je een interne audit doet. In deze podcast gaan we in op Jan’s nieuwste boek: Safety II: een Copernicaanse revolutie in de veiligheidskunde. De ondertitel van dit boek dient als trigger om het boek te gaan lezen, ingestoken vanuit humor met een kritische noot op de kijk naar veiligheid in onze gemoderniseerde maatschappij. Boek: Dillen, J. 2023. Safety-II: Een Copernicaanse revolutie in de veiligheidskunde. Maklu.

Verhalen in veiligheid

Verhalen in veiligheid

Gemaakt door: hubcreations Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Verhalen in veiligheid heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Veiligheidsdeskundigen nemen vaak veiligheidsinterventies aan zonder effectief te weten of deze een verbetering zijn voor de veiligheid op de werkvloer.

Verhalen in veiligheid · 25-04-2023

00:00 26:23