Aflevering Verhit Special: Hoe Houden We Hoop In De Klimaatcrisis? Met Jan Terlouw, Schrijver, Natuurkundige En Oud-Politicus.

Verhit Special: Hoe houden we hoop in de klimaatcrisis? Met Jan Terlouw, schrijver, natuurkundige en oud-politicus.
· Aflevering van de podcast: Verhit

Jan Terlouw zet zich als schrijver, natuurkundige en oud-politicus al jaren onvermoeibaar in voor natuurbehoud en een groene aarde. In 2016 verwierf hij opnieuw landelijke bekendheid met zijn pleidooi bij De wereld draait door, waar hij zich hard maakte voor een groene toekomst en wederzijds vertrouwen. Ook nu, op 91-jarige leeftijd, is Terlouw nog altijd actief. Samen met jongeren probeert hij de nationale politiek aan te sporen tot duurzaam beleid. Met hem gaan we in gesprek over hoop en de klimaatcrisis: hoe blijf je hoopvol? Hoe blijf je geloven dat de klimaatcrisis iets is wat we kunnen afwenden als de politiek maar blijven treuzelen en uitstellen? Als je ziet dat we bijna geen tijd meer hebben om de aarde zoals ze is te behouden voor onze kinderen? We worstelen allemaal weleens met deze vragen. Samen met Jan Terlouw proberen we hier antwoord op te geven. 

Verhit

Verhit

Gemaakt door: Greenpeace Nederland Eerste aflevering: 04/11/2022

De podcast Verhit heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Verhit Special: Hoe houden we hoop in de klimaatcrisis? Met Jan Terlouw, schrijver, natuurkundige en oud-politicus.

Verhit · 14-11-2023

00:00 00:25:18