Aflevering Human Design En Je Boek Schrijven, Waarom Jij Hier Alles Van Wilt Weten! (In Gesprek Met Rianne Klein Geltink)

Human Design en je boek schrijven, waarom jij hier alles van wilt weten! (in gesprek met Rianne Klein Geltink)
· Aflevering van de podcast: VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

In deze aflevering ben ik in gesprek met Rianne Klein Geltink, een Human Design expert. We zoomen in dit gesprek in op de combinatie van Human Design en schrijven. Volgens Human Design hebben we allemaal een unieke, energetische blauwdruk. Door trouw te zijn aan je design, hoe meer je zal leven (en schrijven!) vanuit jouw krachtige ik. Klinkt simpel, maar makkelijk is dat niet. Zo zitten we onszelf vaak in de weg omdat we een beeld hebben van hoe het schrijfproces moet zijn. Ook hebben we te maken met conditioneringen, waardoor we de dingen doen zoals ze van ons verwacht worden, maar dikwijls helemaal niet bij ons past. Human Design ontstond eind jaren tachtig uit verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astronomie, de Chinese I'Ching, de Kabbala en de chakraleer. Het is een complex systeem met meerdere lagen. Rianne legt in deze aflevering de basisprincipes van Human Design uit. Zelf zit ik al tweeënhalf jaar in dit prachtige 'experiment' en leer nog elke dag bij! Ook de mensen die in het jaartraject Soul & Structuur stappen krijgen hun chart en een uitgebreide reading. Zo leren ze zichzelf kennen en ontdekken ze hun leef- en schrijfenergie. Ook heeft Rianne stiekem de Human Design Chart van mij in beeld en vertelt welke kracht er in mij huist om jouw te kunnen coachen bij het schrijven van je boek. Wat aan bod komt: - De energie-types volgens de Human Design, hoe ze optimaal werken. - Vanuit welke energie je het beste in je boekproject stapt - Én hoe je het schrijven van je boek volhoudt, ook na hoofdstuk 3 :) Deze aflevering is een must listen voor elke schrijver! --- Ook je boek schrijven? Wil je met Brenda van Es werken om het nu echt te gaan doen, jouw verhaal naar het papier? Je bent welkom bij retraites, schrijfweken en bij superfijne online schrijfcursussen. Volg haar op Instagram via @brenda_van_es_boek_schrijven of ga naar www.100jaarnavandaag.com/agenda.

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

Gemaakt door: Brenda van Es Eerste aflevering: 14/08/2022

De podcast VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Human Design en je boek schrijven, waarom jij hier alles van wilt weten! (in gesprek met Rianne Klein Geltink)

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven · 06-11-2022

00:00 00:48:17