Aflevering De Kunst Van Holding Space Tijdens Retraites, Je Schrijverschap En In Je Dagelijks Leven. In Gesprek Met Mayke Smit.

De kunst van holding space tijdens retraites, je schrijverschap en in je dagelijks leven. In gesprek met Mayke Smit.
· Aflevering van de podcast: VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

In deze aflevering ga ik in gesprek met Mayke Smit. Mayke vertaalde het prachtige BOEK DE KUNST VAN HOLDING SPACE van Heather Platt, samen met Pasha Elstak. In het dagelijks leven is ze trainer en coach. Het boek kwam voor mij precies op het juiste moment in beeld en vanuit enthousiasme deel ik met jou graag over dit onderwerp. Want we hebben allemaal - met vallen en opstaan - te maken met holding space. Als schrijver, als mens, als vriend of vriendin, als collega. Ruimte geven aan de ander, helemaal aanwezig zijn, dat doen we toch allemaal al? Waarom dan dit boek? Maar sneller dan goed is helpen we de ander, is er een oordeel, of nemen we iets uit handen en zijn we juist níet bezig met space holding. Holding space, wat ís het dan precies? Hoe weet je of je de juíste ruimte geeft? Wanneer te veel? Wanneer te weinig? Met Mayke spreek ik in dit gesprek over: - je rol als space holder - holding space tijdens retraites en het groepsgeweten - kapen van ruimte bij de ander - liminal space (de ruimte van het niet-weten) - holding space in het schrijverschap - hoe je óók als schrijver een space holder nodig hebt - of je wel of niet voor iedereen space holder kunt zijn -- Ook je boek schrijven? Wil je met mij samenwerken om het nu echt te gaan doen, jouw verhaal naar het papier? Je bent welkom bij retraites, schrijfweken en bij superfijne online schrijfcursussen. Volg mij op Instagram via @brenda_van_es_boek_schrijven of ga naar https://www.100jaarnavandaag.com/agenda

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven

Gemaakt door: Brenda van Es Eerste aflevering: 14/08/2022

De podcast VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De kunst van holding space tijdens retraites, je schrijverschap en in je dagelijks leven. In gesprek met Mayke Smit.

VERSE INKT - dé podcast over je boek schrijven · 17-02-2023

00:00 00:43:26