Aflevering #15 Extra Live Vanuit Malaga! Over De Vintage Hier En Onze Heerlijke Stedentrip (En Ik Heb Een Hele Leuke Gastspreker Deze Aflevering)

#15 Extra Podcast Live Vanuit Malaga! Over de vintage hier en onze heerlijke stedentrip (en ik heb een hele leuke gastspreker deze aflevering)
· Aflevering van de podcast: Von Deux - Confessions Of A Shop Owner

Een extra aflevering en wel live vanuit het prachtige Malaga, Zuid-Spanje. En ik doe deze aflevering niet alleen, maar heb een hele bijzondere  gastspreker, Pascal! We hebben hier de afgelopen dagen met volle teugen genoten van het heerlijke weer, de mooie cultuur en het lekkere eten. Maar we hebben ook veel vintage geshopt en dat bespreken we onder andere tijdens deze aflevering. Want er is hier veel meer vintage te vinden dan we hadden gedacht en we hebben echt leuke items weten te vinden. Nu maar hopen dat alles in de koffer past, want we hebben alleen handbagage geboekt ;) Esperamos que te disfrutes de este episodio!  Confessions of a Shop Owner is een wekelijkse podcast waarin jou meeneem in mijn leven als eigenares van mijn winkel Von Deux vintage in Rotterdam. Ik vertel hier de bijzondere dingen die ik hier meemaak en natuurlijk gaan we het ook over vintage en styling hebben. Veel plezier met luisteren! Wil je op de hoogte gehouden worden over alles omtrent Von Deux, vintage en styling? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. von-deux.com/nieuwsbrief En mocht je dit nou een leuke podcast vinden, laat dan een berichtje achter op Instagram en deel 'm vooral met je vrienden! @vondeux_vintage

Von Deux - Confessions Of A Shop Owner

Von Deux - Confessions Of A Shop Owner

Gemaakt door: Von Deux Eerste aflevering: 21/01/2024

De podcast Von Deux - Confessions Of A Shop Owner heeft in totaal 20 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#15 Extra Podcast Live Vanuit Malaga! Over de vintage hier en onze heerlijke stedentrip (en ik heb een hele leuke gastspreker deze aflevering)

Von Deux - Confessions Of A Shop Owner · 20-03-2024

00:00 00:30:38