Aflevering 23 - Vvd-Leider Dilan Yesilgöz Moet Je Nóóit Onderschatten | Met Ties Joosten (Ftm) Over De Scoop Van De Week

23 - VVD-leider Dilan Yesilgöz moet je nóóit onderschatten | Met Ties Joosten (FTM) over de scoop van de week
· Aflevering van de podcast: Waanzinnig Land

Kun je de politieke beslommeringen nog een beetje bijhouden? De partijcongressen, peilingen, kieslijsten en koningsdrama's voltrekken zich in een hoger tempo dan Daphne Schippers in betere dagen. Waar staat de campagne nu, vlak na Prinsjesdag, de Algemene Beschouwingen, en vlak vóór het verkiezingscircus echt losbarst? In De Monoloog staat vandaag Dilan Yesilgöz centraal, de opvolger van Mark Rutte als leider van de VVD, de partij die in Waanzinnig Land zo vaak en vurig wordt bekritiseerd, maar momenteel gewoon weer als vanouds de peilingen aanvoert. Voor Johan is dat geen verrassing, want als je het hem vraagt wordt Yesilgöz veel te vaak onderschat. Moet je nóóit doen. Wat zegt ze nu echt? Wat is haar strategie? Wil ze nou wel of niet echt met de PVV? En komt ze ook eens op de koffie? In het (Linkse) Kopje Koffie van vandaag spreekt Johan met Ties Joosten, schrijver en onderzoeksjournalist voor Follow The Money. Met zijn collega's onthulde Joosten deze week dat ABN Amro en ING, ondanks al hun groene praatjes, via obligaties nog altijd vuistdiep in de zaken zitten met de fossiele industrie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Waanzinnig Land

Waanzinnig Land

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 26/03/2023

De podcast Waanzinnig Land heeft in totaal 46 afleveringen

Vorige aflevering

22 - Prinsjesdag, NOS voor kleuters, en Carice van Houten over XR

22 - Prinsjesdag, NOS voor kleuters, en Carice van Houten over XR

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 20/09/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

23 - VVD-leider Dilan Yesilgöz moet je nóóit onderschatten | Met Ties Joosten (FTM) over de scoop van de week

Waanzinnig Land · 27-09-2023

00:00 00:56:59