Aflevering 8. Lotte Brunia, Coach En Natuurgeneeskundig Therapeut. Hoe Kunnen Kruiden Helpen Bij O.A. Mentale Gezondheid.

8. Lotte Brunia, coach en natuurgeneeskundig therapeut. Hoe kunnen kruiden helpen bij o.a. mentale gezondheid.
· Aflevering van de podcast: Walta Coaching: Zo is het leven

In deze podcastaflevering duiken we dieper in de holistische benadering van Lotte Brunia, coach en natuurgeneeskundig therapeut. We behandelen de mentale en fysieke uitdagingen waar mensen mee kunnen kampen en onderzoeken hoe kruiden een ondersteunende rol kunnen spelen bij het bevorderen van positieve mentale gezondheid. Lotte behandelt in coaching uiteenlopende uitdagingen, van stress tot huidproblemen en het autonome zenuwstelsel. Hierbij staat de cliënt centraal als het belangrijkste ingrediënt voor succes. Zelf ontdekte ik de impact van voeding en kruiden op geestelijke gezondheid, vooral tijdens de donkere dagen van de herfst en winter. Lotte's onderzoekende werkwijze graaft naar de kern van jouw uitdaging, waarbij symptomen worden beschouwd als signalen van diepere problemen. Ze neemt de uitdagingen aan vanuit verschillende perspectieven om de bron te ontdekken en de juiste ondersteuning te kiezen. Met aandacht biedt Lotte op maat gemaakte coaching en therapie, waarbij ze rekening houdt met jouw unieke wensen en verwachtingen. Haar advies, inclusief kruiden en producten, volgt na een grondige intake. Lotte benadrukt dat een succesvol traject begint met wederzijdse aandacht. Haar holistische benadering van kruidengeneeskunde is een levenswijze die je integreert, geen snelle oplossing. www.lotinjouwhanden.nl Support the show

Walta Coaching: Zo is het leven

Walta Coaching: Zo is het leven

Gemaakt door: Walta Coaching Eerste aflevering: 27/03/2023

De podcast Walta Coaching: Zo is het leven heeft in totaal 12 afleveringen

Volgende aflevering

9. Jolanda over seksueel misbruik, ptss en trauma.

9. Jolanda over seksueel misbruik, ptss en trauma.

Maker: Walta Coaching Datum: 06-02-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

8. Lotte Brunia, coach en natuurgeneeskundig therapeut. Hoe kunnen kruiden helpen bij o.a. mentale gezondheid.

Walta Coaching: Zo is het leven · 31-01-2024

00:00 01:00:21