Aflevering Knoflook En Koolzaad Uit Lelystad

Knoflook en koolzaad uit Lelystad
· Aflevering van de podcast: Wat Eten We Morgen?

Knoflook is een belangrijke smaakmaker in heel veel gerechten. En laat de Flevolandse bodem nou ontzettend geschikt te zijn voor het telen van dit heerlijke gewas.  Knoflook kan op veel manieren worden verwerkt: rauw in salades en kruidenboter, om vlees en vis op smaak te brengen, in diverse sauzen of meegekookt in soepen en stoof- en groenteschotels. En er wordt van gezegd dat het ontzettend gezond is. In deze aflevering gaan Sharon en Bart knoflook (en koolzaadolie) proeven in Lelystad. Van deze twee ingrediënten maakt Sharon knoflooksoep.

Wat Eten We Morgen?

Wat Eten We Morgen?

Gemaakt door: Provincie Flevoland Eerste aflevering: 03/03/2024

De podcast Wat Eten We Morgen? heeft in totaal 7 afleveringen

Vorige aflevering

Kikkererwten uit Tollebeek!

Kikkererwten uit Tollebeek!

Maker: Provincie Flevoland Datum: 23/01/2024

Volgende aflevering

Surinaamse vis uit Lelystad!

Surinaamse vis uit Lelystad!

Maker: Provincie Flevoland Datum: 06-02-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Knoflook en koolzaad uit Lelystad

Wat Eten We Morgen? · 30-01-2024

00:00 00:24:21