Aflevering 108. Een Adelaarsvisie. Is Jouw Bedrijf Wel Futureproof? 22 Belangrijke Trends En Ontwikkelingen Voor 2023, 2024 En 2025.

108. Een adelaarsvisie. Is jouw bedrijf wel futureproof? 22 belangrijke trends en ontwikkelingen voor 2023, 2024 en 2025.
· Aflevering van de podcast: We love communities Podcast

Heb jij een adelaarsvisie? Is je strategie op orde voor de komende 3 jaar? Ben jij wel écht future proof? Ik nam een podcast op over de trends en ontwikkelingen die ik nu in de wereld om ons heen zie. Die essentieel zijn als je ondernemer bent. Trend 3 van de 22 vind ik het meest belangrijk om future proof te zijn. En jij? Ik ben benieuwd! Lees je liever? Deze podcast is ook in artikel gepubliceerd op www.welovecommunities.nl/blog. Linkjes genoemd in deze aflevering: Ben je klaar om je ondernemersreis te versnellen? Hier zijn de volgende stappen om hulp te krijgen:   1. Online Inspiratie Sessie: Meld je aan voor mijn gratis online webinar, "De 5 cruciale onderdelen om succesvol online te ondernemen." We duiken in wat er nodig is om een succesvolle ondernemer te worden, vol inspiratie en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze informatieve sessie van 1,5 uur is een uitstekende kans om je vaardigheden te versterken. Via www.welovecommunities.nl/webinar;   2. Converterende Content voor Social Media Training: Optimaliseer je social media gebruik, vergroot je zichtbaarheid en transformeer je volgers in trouwe klanten. Meld je aan voor onze training die live wordt gegeven op ons kantoor vlakbij Hilversum. Dankzij een tijdelijke STAP-subsidie van 1.000 euro kun je deze training gratis volgen. Registreer je voor de volgende subsidieronde op 3 juli om 10.00 uur via www.welovecommunities.nl/contentdag;   3. Online Business Building Academy: Als je serieus wilt werken aan je bedrijf, is de Online Business Building Academy de perfecte keuze. Deze twaalf weken durende cursus helpt je om een succesvol (online) bedrijf op te bouwen en moeiteloos goedbetalende klanten aan te trekken door je community slim in te zetten. De combinatie van mijn bewezen online business- en community-building methoden leidt tot veel extra klanten, zonder 24/7 te werken. #Blijleven. Via www.welovecommunities.nl/groei.

We love communities Podcast

We love communities Podcast

Gemaakt door: Maartje Blijleven Eerste aflevering: 24/07/2022

De podcast We love communities Podcast heeft in totaal 110 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

108. Een adelaarsvisie. Is jouw bedrijf wel futureproof? 22 belangrijke trends en ontwikkelingen voor 2023, 2024 en 2025.

We love communities Podcast · 21-06-2023

00:00 00:39:26