Aflevering In Gesprek Met: Henriette Harkink; Van ‘Wegrakingen’ Naar Raakbaarheid En De Natuur Haar Helende Kracht | #04

In gesprek met: Henriette Harkink;  van ‘wegrakingen’ naar raakbaarheid en de natuur haar helende kracht | #04
· Aflevering van de podcast: Wendy Raakt

Vier jaar geleden kreeg Henriette van de ene op de andere dag ‘uitval’. ??????????????????????. Ze had het gevoel dat ze liep, maar kwam geen meter vooruit. Was wel gewend aan uitvalsverschijnselen, door haar basilaire migraine. Maar dit was anders. Dat voelde ze meteen. ???????? ???????? ???? ??????????????.??Het zette haar leven op de kop. Was het een burnout, was het vitaminetekort, haar perfectionisme? ‘Het’ werd door het reguliere circuit ‘FNS’ genoemd, voluit: een functionele neurologische stoornis. Henriette ???????????? hierdoor 100% arbeidsongeschikt. ??Ze werkte zelf in de zorg als pleegzorgbegeleider en kwam hierdoor aan de andere kant van de tafel terecht. Als cliënt ervoer ze dat heel veel hoofd-tot-hoofdgesprekken hebben en dat er heel veel geanalyseerd wordt. Ze was bang dat mensen dachten dat ze “gek” was geworden. Waarom wordt ‘het’ eigenlijk een stoornis genoemd???Henriette wilde juist de signalen van haar lichaam blijven volgen. Ze stapte uiteindelijk - heel bewust - uit het reguliere circuit en vond haar weg terug, in de natuur. Dichtbij haar natuur: haar intuïtie. ???????? ?????????????????????? ???????????? ???? ?????? ???????? ????????????. Ze leerde oefenen met de vraag: ?????? ???? ?????? ???????????? ?????? ???? ???? ?????????????“???????? ???? ???? ?????????????? ??????????, ???????????? ???????? ???? ?????????????? ?????????????????? ????????????. ????? ???? ????????????. ???? ???? ?????????????? ????????.”??Haar grootste pijn / hindernis bracht haar dicht bij haar… natuur. ??Luister je mee in een persoonlijke reis van shiften van systemen??Van werken in de zorg naar zorgenkindje. ?Van professional naar patiënt. ?Van verstand naar gevoel.?Van hindernis naar groei.?Van wegrakingen naar raakbaarheid.??Maak kennis met Jet - Henriette - Harkink. Ze is… thuis en in haar kracht in de natuur. En maakt onderdeel uit van allerlei systemen. Het verbeelden / manifest maken van geconditioneerde systemen is haar werk geworden: ze helpt mensen door opstellingen in de natuur te geven. ??????? ????????? ??En dat is ????????????????. ??Links:?- Meer informatie over ‘FNS’ vind je onder meer hier: https://www.stichtingfns.nl ?- Website Raakbaar: www.raakbaar.nl?- Instagram ‘Raakbaar Jet’: https://www.instagram.com/raakbaarjet/ ??Dank voor het luisteren en graag tot een volgende ???????!

Wendy Raakt

Wendy Raakt

Gemaakt door: Wendy Vinke - ter Bekke Eerste aflevering: 19/02/2023

De podcast Wendy Raakt heeft in totaal 13 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

In gesprek met: Henriette Harkink; van ‘wegrakingen’ naar raakbaarheid en de natuur haar helende kracht | #04

Wendy Raakt · 14-04-2021

00:00 01:02:17