Aflevering De Diepte In | Wendy In Gesprek Met Holistisch Therapeut Elzemieke Janzen | Rouwen Met Je Hele Hebben En Houwen

De diepte in | Wendy in gesprek met holistisch therapeut Elzemieke Janzen | Rouwen met je hele hebben en houwen
· Aflevering van de podcast: Wendy Raakt

Welkom in de Winkel van Verhalen serie ‘De diepte in’. Ik ben Wendy en vandaag hoor je mij in gesprek met Elzemieke. Vanaf de dag dat we elkaar leerden kennen bij de yin (yogaopleiding), waren we ‘hooked’. Als we elkaar maanden niet gezien hebben, is het bij de eerste omhelzing alsof we elkaar die ochtend nog gezien hebben. We hoeven niets in te halen (wat is ‘tijd’ überhaupt?) en gaan verder waar we gebleven zijn. Bij het kampvuur hebben we gisteravond uitgebreid gepraat over van álles en nog wat. En dat is op dit moment vooral wat ons bezighoudt. Delen over holistisch leven (Elzemieke) en rouw in alle facetten van het leven (ik). Dit brachten we samen in deze aflevering. Waar voel je rouw in je lijf? Wat hebben je longen met rouw te maken? Hoe rouw je op de werkvloer? Hoe geef je ruimte aan rouw? Elzemieke doet een suggestie met oefeningen voor in je gereedschapskist, voor als je met rouw aan het sjouwen bent. Ook hoor je ons over een kortdurende ‘shitmeditatie’ die ik Elzemieke vraag op te nemen voor jullie. Zodat je even op de pot kan inchecken bij jezelf en je emoties. Of het nou boosheid is, verdriet, schaamte, schuld… Oh ja! Als klap op de vuurpijl duiken we ook de diepte in over je parasympathische zenuwstelsel. Je wattes? Ja die. En hoe je mobiele telefoon de vijand is van je natuurlijk herstellend vermogen. Kortom: veel inspiratie om uiteenlopende facetten verder te verkennen. Elzemieke is the one way stop voor al dit soort holistisch lichaamswerk. En ik introduceer haar graag aan jou. Luister je mee?----Meer info - Elzemieke Janzen vind je hier op Instagram, LinkedIn - De vorige podcast die ik opnam was met Leonie en ook echt heel mooi om te beluisteren - Het boek 'Ik doe het wel op mijn manier' vind je hier in de shop - Winkel van Verhalen vind je ook op Instagram & Facebook - Wendy interviewt, spreekt en schrijft graag. Voel je dat je haar wil uitnodigen? Je vindt haar hier! Instagram, LinkedIn en mail.

Wendy Raakt

Wendy Raakt

Gemaakt door: Wendy Vinke - ter Bekke Eerste aflevering: 19/02/2023

De podcast Wendy Raakt heeft in totaal 13 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De diepte in | Wendy in gesprek met holistisch therapeut Elzemieke Janzen | Rouwen met je hele hebben en houwen

Wendy Raakt · 05-11-2023

00:00 01:09:48