Lokaal Voedsel in de breedste zin van het woord wordt steeds belangrijker. Moestuinen, stadstuinen, voedselgemeenschappen kunnen bijdragen aan gezond eten, gezonde mensen, sociale cohesie, voedselzekerheid, klimaatadaptatie, armoedebestrijding, een gezonde leefomgeving en een gezonde planeet. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan. We kunnen samen onze omgeving beter eten, met beter voedsel van dichtbij. We praten hierover met Liane Lankreijer (Zuid-Hollandse Voedselfamilies)en Tom Voorma (gemeente Den Haag).
Gemaakt door: René Bruijns & René Schellekens Eerste aflevering: 14/05/2023
De podcast Werken aan Goed Voedsel heeft in totaal 9 afleveringen
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 06/06/2023
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 20-06-2023
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.