Aflevering Van Groenteafval Naar Ingrediënt Voor In De Sterrenkeuken

· Aflevering van de podcast: Wetenschap Vandaag | BNR

Mede mogelijk gemaakt door: Broadwick In deze audio hoor je Elzelinde van Doleweerd van Upprinting Food. Meer over dit project, maar ook over het aankomende Low Food symposium (er zijn nog kaarten) en de Chefs Academy lees je hier: Low Food. Luister ook: Het hele gesprek, met zowel Elzelinde, als Sasker Scheerder van Manenwolfs Foodlab over soja-pulp en oprichter van de Low Food-beweging chef Joris Bijdendijk, is hier terug te luisteren: See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
Wetenschap Vandaag | BNR

Wetenschap Vandaag | BNR

Gemaakt door: BNR Nieuwsradio Eerste aflevering: 25-03-2022

De podcast Wetenschap Vandaag | BNR heeft in totaal 579 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Van groenteafval naar ingrediënt voor in de sterrenkeuken

Wetenschap Vandaag | BNR · 11-11-2021

00:00 00:05:53