Aflevering Es En Tim Zijn Terug Voor Seizoen 3, Te Beginnen Met Het Herroepingsrecht... Want Kun Jij Daar Zakelijk Ook Wat Mee?

Es en Tim zijn terug voor seizoen 3, te beginnen met het herroepingsrecht... Want kun jij daar zakelijk ook wat mee?
· Aflevering van de podcast: Wetten en Whisky

Hi! Daar zijn we weer! Het is weer even inkomen, maar we hebben er weer zin in. Een nieuw seizoen met nieuwe afleveringen van de Wetten en Whisky podcast. Wat kun je dit seizoen van ons verwachten, én hoe zit het eigenlijk met het herroepingsrecht voor consumenten? Moet je daar eigenlijk rekening mee houden als ondernemer? En kun je dat niet op een of andere manier uitsluiten? Luister mee naar de haken en ogen waar je rekening mee moet houden als je online zaken doet met consumenten. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor de Wetten & Whisky podcast updates en ontvang elke week de shownotes in jouw mailbox: ????????https://www.veritasadvies.com/gratis-wetten-whisky-podcast-updates/???????? Volg Es op Instagram: ????????https://www.instagram.com/esmeralda.veritasadvies/ --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wetten-en-whisky/message

Wetten en Whisky

Wetten en Whisky

Gemaakt door: Es en Tim Eerste aflevering: 05/01/2024

De podcast Wetten en Whisky heeft in totaal 29 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Es en Tim zijn terug voor seizoen 3, te beginnen met het herroepingsrecht... Want kun jij daar zakelijk ook wat mee?

Wetten en Whisky · 28-02-2024

00:00 00:27:17