Aflevering What's Cooking 03: René Van Der Weijden

What's Cooking 03: René van der Weijden
· Aflevering van de podcast: What's Cooking

Coeur de boeuf is niet alleen het Franse woord voor runderhart; het is ook een sappige vleestomaat. René van der Weijden is chef bij restaurant Hemel & Aarde en houdt van experimenteren én woordgrappen. Met deze twee ingrediënten maakt hij een smakelijke umami-bom.

What's Cooking

What's Cooking

Gemaakt door: What's Cooking Eerste aflevering: 20/11/2022

De podcast What's Cooking heeft in totaal 6 afleveringen

Vorige aflevering

What's Cooking 02: Ines van Paassen

What's Cooking 02: Ines van Paassen

Maker: What's Cooking Datum: 03/06/2022

Volgende aflevering

What's Cooking 04: Lorena Hagens-Sanchez Guzman

What's Cooking 04: Lorena Hagens-Sanchez Guzman

Maker: What's Cooking Datum: 14-09-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

What's Cooking 03: René van der Weijden

What's Cooking · 20-07-2022

00:00 00:25:22