Aflevering #40: Liebes Kind (Netflix), Cocaine Bear (Skyshowtime), Jury Duty (Prime Video) & Only Murders In The Building (Disney+)

#40: Liebes Kind (Netflix), Cocaine Bear (SkyShowtime), Jury Duty (Prime Video) & Only Murders in the Building (Disney+)
· Aflevering van de podcast: Wij Kijken Alles

In deze aflevering van Wij Kijken Alles hebben Jeroen en Irma weer heel veel gekeken en zijn ze ook nog eens behoorlijk enthousiast. Over de serie Jury Duty op Prime Video bijvoorbeeld, waarin een jurylid wordt gevolgd tijdens een rechtszaak. Alleen weet deze Ronald niet dat de hele rechtszaak hartstikke nep is. Janine heeft een prachtige theorie over hoe je moordenaars in tv-series ontmaskert en die passen Jeroen en Irma (een soort van) toe bij Only Murders in the Building op Disney+. In de Duitse serie Liebes Kind op Netflix ontsnapt een vrouw aan haar ontvoerder maar daarmee begint de nachtmerrie pas. Het levert een hele donkere en spannende serie op. Cocaine Bear is te vinden op SkyShowtime en die film is net zo gek en grappig als de titel. Janine heeft een nieuwe quiz met een tune gemaakt en de Friends Experience in Amsterdam komt ook ter sprake. Moet je daar je zuurverdiende geld aan uitgeven? Je hoort het in deze aflevering van Wij Kijken Alles. Rustig nalezen wat er allemaal is besproken? Dat kan op onze collectiepagina.

Wij Kijken Alles

Wij Kijken Alles

Gemaakt door: TVgids.nl Eerste aflevering: 13/11/2022

De podcast Wij Kijken Alles heeft in totaal 57 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#40: Liebes Kind (Netflix), Cocaine Bear (SkyShowtime), Jury Duty (Prime Video) & Only Murders in the Building (Disney+)

Wij Kijken Alles · 13-09-2023

00:00 00:43:56