Aflevering #46: Een Moord Kost Meer Levens (Videoland), 007: Road To A Million (Prime Video), Carmen Curlers (Npo Plus) & Big George Foreman Met Een Speciale Gast (Netflix)

#46: Een Moord Kost Meer Levens (Videoland), 007: Road to a Million (Prime Video), Carmen Curlers (NPO Plus) & Big George Foreman met een speciale gast (Netflix)
· Aflevering van de podcast: Wij Kijken Alles

Irma, Jeroen en Janine zijn terug met een spetterende aflevering van Wij Kijken Alles barstensvol binge-alerts. Een top-uitzending dus. Een Moord Kost Meer Levens (Videoland) is een prima serie naar het gelijknamige boek van Peter R. de Vries en Irma was heel blij verrast door de realityshow 007: Road to a Million (Prime Video) waarin de deelnemers spectaculaire opdrachten uitvoeren in de stijl van James Bond. De Deense reeks Carmen Curlers (NPO Plus), over de uitvinding van elektrische krulspelden, is ook al hartstikke leuk. Datzelfde geldt trouwens niet voor de biografische film Big George Foreman (Netflix) maar gelukkig hebben we bokskenner Bart Slim van de podcast Boks Ouwe naar de studio gehaald om er alsnog iets heel moois van te maken. En dan nog zijn we er niet. Jeroen maakte een top 3 met de beste Alan Ball series. Producer Janine is gelukkig terug met een quiz en er zijn heel veel streamingtips voor de komende weken. Al met al valt er meer dan genoeg te beleven met deze extra lange aflevering van Wij Kijken Alles!

Wij Kijken Alles

Wij Kijken Alles

Gemaakt door: TVgids.nl Eerste aflevering: 13/11/2022

De podcast Wij Kijken Alles heeft in totaal 57 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#46: Een Moord Kost Meer Levens (Videoland), 007: Road to a Million (Prime Video), Carmen Curlers (NPO Plus) & Big George Foreman met een speciale gast (Netflix)

Wij Kijken Alles · 22-11-2023

00:00 01:01:40