Kun je wijnen aanpassen? Serveertemperatuur, zuurstof, glaswerk. Aperitiefwijnen, kaas en wijn, dessertwijnen. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Gastronomie is de kunst van het genieten: een mooi gedekte tafel, heerlijk eten, en pasende wijnen. Wijn & Spijs leert je alle basistechnieken.
Kun je wijnen aanpassen? Serveertemperatuur, zuurstof, glaswerk. Aperitiefwijnen, kaas en wijn, dessertwijnen. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Keukentechnieken – koken naar de wijn. De waterscheiding, snijtechnieken, kleuren in een gerecht. Door Jeroen Bronkhorst. ...
De gastronomische proefmethode: van gerecht naar wijn, en van wijn naar gerecht. Een systematische methode om de beste combinaties te maken. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.