Aflevering In Gesprek Met Lisa Stel Van Lisa Goes Vegan: Over Wat Er Nodig Is Om Je Consumenten En Collega’S Mee Te Krijgen In Plantaardig - #41

In gesprek met Lisa Stel van Lisa goes Vegan: over wat er nodig is om je consumenten en collega’s mee te krijgen in plantaardig - #41
· Aflevering van de podcast: Winnen met plantaardig

In deze aflevering spreek ik Lisa Stel, van Lisa goes Vegan. Ze vertelt wat er nodig is om meer mensen te bewegen om meer plantaardig te eten. Met haar platform Lisa goes Vegan inspireert ze al bijna tien jaar mensen om plantaardig(er) te eten en duurzamere keuzes te maken. Daarnaast heeft ze al drie kookboeken uitgegeven (mijn favoriete kookboeken). Naast haar werk als vegan influencer, is Lisa adviseur en strateeg voor o.a. cateraars en grote bedrijven, waarin zij hen o.a. helpt om bedrijfsrestaurants te verduurzamen. Op een toegankelijke manier neemt ze verschillende thema’s mee zoals gezondheid, duurzaamheid, dierenwelzijn en natuurlijk smaak. Daarnaast werkt ze met verschillende merken als ambassadeur en partner, bijvoorbeeld met campagnes op social media. Het werd een heel mooi gesprek over kansen en vooral over: dat het makkelijker kan dan we allemaal denken. Luister naar deze aflevering om te horen hoe. Website van Lisa en samenwerkingsmogelijkheden: https://lisagoesvegan.com/samenwerken/ Je kan Lisa een bericht sturen via: info@lisagoesvegan.com Website Danielle: www.thegreenupcompany.com Linkedin Danielle: https://www.linkedin.com/in/moldanielle/

Winnen met plantaardig

Winnen met plantaardig

Gemaakt door: Danielle Mol Eerste aflevering: 18/09/2022

De podcast Winnen met plantaardig heeft in totaal 41 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

In gesprek met Lisa Stel van Lisa goes Vegan: over wat er nodig is om je consumenten en collega’s mee te krijgen in plantaardig - #41

Winnen met plantaardig · 09-03-2023

00:00 0:59:51