Aflevering Sharon Dijksma (Vng-Voorzitter) Doet Met Klem Oproep Aan Eerste Kamer: Neem Spreidingswet Aan (14 Januari 2024)

Sharon Dijksma (VNG-voorzitter) doet met klem oproep aan Eerste Kamer: neem spreidingswet aan (14 januari 2024)
· Aflevering van de podcast: WNL op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. Brigadegeneraal Han Bouwmeester en rechtsgeleerde Afshin Ellian over de aanval op de Houthi-rebellen en de rol van Iran. Onderwijsminister Mariëlle Paul over het lerarentekort en de kwaliteit van het onderwijs. Burgemeester Sharon Dijksma van Utrecht, tevens voorzitter VNG, over de spreidingswet en haar visie op bestaanszekerheid en wonen. Historicus Jaap Cohen schreef de intrigerende biografie De Bolle Gogh over cineast en interviewer Theo van Gogh. WNL Op Zondag is een programma van Omroep WNL. Meer van WNL vind je op onze website en sociale media: ? Website: https://www.wnl.tv ? Facebook: https://www.facebook.com/omroepwnl ? Instagram: https://www.instagram.com/omroepwnl ? Twitter: https://www.twitter.com/wnlvandaag ? Steun WNL, word lid: https://www.steunwnl.tv ? Gratis Nieuwsbrief: https://www.wnl.tv/nieuwsbrief

WNL op Zondag

WNL op Zondag

Gemaakt door: NPO 1 / WNL Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast WNL op Zondag heeft in totaal 82 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Sharon Dijksma (VNG-voorzitter) doet met klem oproep aan Eerste Kamer: neem spreidingswet aan (14 januari 2024)

WNL op Zondag · 14-01-2024

00:00 00:57:45