Aflevering Franc Weerwind (Minister Voor Rechtsbescherming): ‘Moeten Communicatiemogelijkheden Voor Criminelen In Detentie De Kop Indrukken’ (3 Maart 2024)

Franc Weerwind (minister voor Rechtsbescherming): ‘Moeten communicatiemogelijkheden voor criminelen in detentie de kop indrukken’ (3 maart 2024)
· Aflevering van de podcast: WNL op Zondag

In deze uitzending van WNL Op Zondag bespreekt presentator Rick Nieman met minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind over zijn pleidooi voor een strenger gevangenisregime. Daarnaast ontleden Han ten Broeke (HCSS) en Jeff Mac Mootry (oud-Commandant Korps Mariniers) de gevolgen van de uitspraak van Emmanuel Macron over het mogelijk sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne. Oud-politicus Rob Oudkerk vertelt over de nieuwe dramaserie 'De Joodse Raad'. Daarin wordt het verhaal verteld van zijn grootvader, voorzitter van De Joodse Raad, en van zijn moeder, een verzetsheldin die honderden Joodse baby's redde. Tenslotte vertelt de Vlaamse Europarlementariër Assita Kanko over haar biografie 'Zoeken naar vrijheid, waarom ik niet zwijg'.

WNL op Zondag

WNL op Zondag

Gemaakt door: NPO 1 / WNL Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast WNL op Zondag heeft in totaal 80 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Franc Weerwind (minister voor Rechtsbescherming): ‘Moeten communicatiemogelijkheden voor criminelen in detentie de kop indrukken’ (3 maart 2024)

WNL op Zondag · 03-03-2024

00:00 00:57:55