Aflevering President Van De Nederlandsche Bank Klaas Knot Pleit Voor Een Stevig Financieel Kader In Een Programkabinet (17 Maart 2024)

President van de Nederlandsche Bank Klaas Knot pleit voor een stevig financieel kader in een programkabinet (17 maart 2024)
· Aflevering van de podcast: WNL op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. De gasten van zondag 17 maart 2024: * President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank over de stand van de Nederlandse economie; * VVD-prominent en oud-minister Henk Kamp over het programkabinet; * Het kersverse Tweede Kamerlid Rosanne Hertzberger van NSC over haar passie voor politiek; * Schrijver en journalist Arendo Joustra over zijn boek Qwerty, de lijst der lijsten. WNL Op Zondag is een programma van Omroep WNL. Meer van WNL vind je op onze website en sociale media: ? Website: https://www.wnl.tv  ? Facebook: https://www.facebook.com/omroepwnl  ? Instagram: https://www.instagram.com/omroepwnl ? Twitter: https://www.twitter.com/wnlvandaag ? Steun WNL, word lid: https://www.steunwnl.tv ? Gratis Nieuwsbrief: https://www.wnl.tv/nieuwsbrief 

WNL op Zondag

WNL op Zondag

Gemaakt door: NPO 1 / WNL Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast WNL op Zondag heeft in totaal 80 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

President van de Nederlandsche Bank Klaas Knot pleit voor een stevig financieel kader in een programkabinet (17 maart 2024)

WNL op Zondag · 17-03-2024

00:00 00:58:11