Aflevering Jesse Klaver (Groenlinks-Pvda): 'Kwart Procent Economie Reserveren Voor Militaire Steun Aan Oekraïne' (7 April 2024)

Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA): 'Kwart procent economie reserveren voor militaire steun aan Oekraïne' (7 april 2024)
· Aflevering van de podcast: WNL op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met brandende kwesties en prangende vragen. Hij ontvangt de volgende gasten: * Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) is net terug van een geheim bezoek aan Oekraïne en vindt dat het Westen meer moet doen om ervoor te zorgen dat de Oekraïners de strijd tegen de Russen winnen; * Voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff over het opvangen van Oekraïense vluchtelingen en het uitzetten van derdelanders; * Hoofdredacteur van Quote Paul van Riessen duikt in de lijst van de rijken der aarde. Hij bespreekt een aantal opmerkelijke miljardairs; * De nieuwe podcast 'De jongen zonder gisteren' vertelt het levensverhaal van Jur die door een hersenontsteking op 21-jarige leeftijd zijn gehele geheugen verloor. Zijn moeder Bernadette Deitmers en podcastmaker Josephine van der Erve zijn te gast.

WNL op Zondag

WNL op Zondag

Gemaakt door: NPO 1 / WNL Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast WNL op Zondag heeft in totaal 80 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA): 'Kwart procent economie reserveren voor militaire steun aan Oekraïne' (7 april 2024)

WNL op Zondag · 07-04-2024

00:00 00:58:28