Aflevering Waarom Het Duwen Van De Kar Niet De Oplossing Is Om De Witte Bril Waardoor We In De Zorg Kijken Multifocaal Te Maken.

Waarom het duwen van de kar niet de oplossing is om de witte bril waardoor we in de zorg kijken multifocaal te maken.
· Aflevering van de podcast: WoW! Vrouw

Inclusie betreft ons allemaal en ongelijkheid is het probleem van iedereen Deze aflevering is geinspireerd op een stuk in het tijdschrift Medisch Contact. Ik bespreek twee redenen waarom ik het niet eens ben met een oproep om allemaal mee te duwen. Spoiler alert; ik vind dat WIJ, de mensen met 5,6 of zelfs 7 vinkjes @Joris Luyendijk, de kar moeten TREKKEN. Een link naar het artikel vind je op de afleveringspagina. Wil je geen inspiratiepagina’s en andere extra’s missen? Ga naar wowvrouw.nl/podcast en laat je emailadres achter dan krijg je alle ins en outs en krijg je een uitnodiging voor ‘Continue the conversation’ een maandelijkse zoommeeting, waarin we onderwerpen uit de podcast verder onderzoeken. Ook bij deze aflevering hoort een Podcast Inspiratie Pagina, die vind je op www.wowvrouw.nl/dekartrekken Vanuit mijn hart, liefs Hiltje

WoW! Vrouw

WoW! Vrouw

Gemaakt door: Hiltje Oude Luttikhuis Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast WoW! Vrouw heeft in totaal 36 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Waarom het duwen van de kar niet de oplossing is om de witte bril waardoor we in de zorg kijken multifocaal te maken.

WoW! Vrouw · 05-05-2022

00:00 0:14:42