Aflevering [Wow! Vrouw] Interview Met Professor Hanneke Takkenberg: Making Noise En Moving Mountains, En Sisterhood Creëren, Dat Is Wat Ik Graag Doe.

[WoW! Vrouw] Interview met Professor Hanneke Takkenberg: Making noise en moving mountains, en sisterhood creëren, dat is wat ik graag doe.
· Aflevering van de podcast: WoW! Vrouw

Ik geloof heel erg dat er in feminisme toegevoegde waarde voor zowel vrouwen als mannen zit. Dit interview gaat over: roze cirkels in een blauwe doos, ofwel hoe de structuren waarin we werken en leven ons niet faciliteren ons beste zelf te zijn, over boze vrouwen en burnout, over waar verbetering mogelijk en nodig is, zoals goed allyship en heel veel sisterhood. En natuurlijk deelt Hanneke haar wens voor een betere wereld voor meisjes en vrouwen, wat zij heeft ontdekt wat voor jou interessant is om te weten, hoe zij Sisterhood beleeft én haar favoriete dansnummer. Ga naar de afleveringspagina op www,wowvrouw.nl/hanneketakkenberg Je vindt daar ook de shownotes en podcast inspiratiepagina (over Sisterhood) voor deze aflevering en links naar de bronnen en tools uit het interview. PS. Echt verschil maken doen we samen. Continue the conversation in de WOWVROUWWERELD, meld je aan op de website wowvrouw.nl voor gratis goodies, een warme Sisterhood community en meer.

[WoW! Vrouw] Interview met Professor Hanneke Takkenberg: Making noise en moving mountains, en sisterhood creëren, dat is wat ik graag doe.

WoW! Vrouw · 01-11-2023

00:00 00:59:22