Aflevering 'Ik Wil Zo Graag Liefde / Een Man / Gezien Worden' - Zo Zet Je Je Verlangen Om In Je Grootste Kracht In Plaats Van Neediness.

'Ik wil zo graag liefde / een man / gezien worden' - zo zet je je verlangen om in je grootste kracht in plaats van neediness.
· Aflevering van de podcast: Yavanna Benna

“Als ik die man en relatie zo graag wil kan het nooit naar me toekomen. Dan is mijn energie needy en duw ik het alleen maar verder van me af.” Waar. Deels. Maar ik ga je niet het advies geven om volledig te onthechten van dit diepe verlangen en eerst ‘van jezelf te houden’. Ja, dat is belangrijk. Maar of dit advies je verder helpt: niet per se. Wat namelijk vaak in de weg zit van dat ‘houden van onszelf’ is het enorme oordeel op wat we willen. Waar je mee mag beginnen lieve vrouw, is naar jezelf erkennen dat het helemaal OKÉ is om te verlangen naar verbinding, liefde en intimiteit. Sterker nog, het is een basis behoefte. Een biologische behoefte. Je komt er mee op aarde en je gaat ermee. Dus stop met het willen ontkennen. Duw het verlangen niet langer weg. Voel liefde voor jezelf terwijl je dit verlangen erkent. Natúúrlijk verlang jij naar de magische liefde van een man. En om op jouw beurt weer jouw liefde te delen met een man. Zodat je jezelf alleen maar dieper kunt ervaren als vrouw. That. Is. Totally. Okay. (And normal). ???? Erken en omarm dat diepe verlangen. Voel dat verlangen en adem het in ieder moment, juist zonder het weg te duwen voor jezelf! Geniet van de gedachte dat het er op elk moment kan zijn, of je nu super graag wilt of helemaal niet. Dat is je verlangens voelen en erkennen én je ervan onthechten tegelijkertijd. Veel effectiever kan ik je vertellen. Juist dan kun je je openen voor je diepste verlangen. Want de weerstand op wat je zo graag wilt zit meer in de weg om liefde te ontvangen dan het verlangen zelf. More important than having a lover is being a lover. En dat kun je pas zijn als je je oordeel op jouw diepste verlangens helemaal loslaat. Stop met jezelf afwijzen, begin met jezelf helemaal ontvangen. Als bonus krijgt je eigenwaarde hiervan een boost en dat voorkomt ook weer dat je je standaarden verlaagt omdat ‘je zo graag liefde wilt’. Voor wie nu denkt: aaaah ik snap hem. Dit ‘inzicht’ is niet genoeg. Integratie en belichaming is altijd het belangrijkste. Binnenkort neem ik een podcast op met een mooie oefening hiervoor. ^ Dit postte ik onlangs op Instagram. Hierbij de podcast met een mega krachtige embodiment oefening. You're welcome!

Yavanna Benna

Yavanna Benna

Gemaakt door: Yavanna Benna Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast Yavanna Benna heeft in totaal 47 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

'Ik wil zo graag liefde / een man / gezien worden' - zo zet je je verlangen om in je grootste kracht in plaats van neediness.

Yavanna Benna · 16-05-2022

00:00 00:14:35