Aflevering De Transformatie Van Mijn Klant Saskia - Van Drukte En Tekort Naar Gedragen Worden Door Geld, Haar Bedrijf, Relatie En Familie.

De transformatie van mijn klant Saskia - van drukte en tekort naar gedragen worden door geld, haar bedrijf, relatie en familie.
· Aflevering van de podcast: Yavanna Benna

In deze podcast kijk ik met mijn klant Saskia terug op haar transformatie van het afgelopen jaar. Saskia kwam bij mij toen ze 53 uur per week werkte en ergens het verlangen voelde dat ze iets anders wilde doen: maar ze had geen idee waar te beginnen. De drukte en de angst voor tekort maakte alles wazig. Tot we haar bedrijf compleet anders inrichtte, en ze van 53 uur werken naar nog maar 1 uur per dag aan haar netwerk marketing bedrijf kwijt was en alle ruimte ontstond voor haar persoonlijke processen en transformatie. Ze werd zich gaandeweg bewust dat de drukte en het sturen van alles een uitvlucht was voor haar proces maar ook haar echte verlangens. Hierdoor heeft ze volledig kunnen kiezen voor haar échte ambitie: vrouwen terug brengen naar hun ware natuur. Ze leeft vanuit veel meer zachtheid, is om leren gaan met alle rust en ruimte die in haar leven ontstonden en kan zich inmiddels laten dragen door geld, haar bedrijf, haar relatie en familie, terwijl zij voorheen het gevoel had deze dingen continu zelf te moeten dragen. We bespreken hoe zij de stap heeft gemaakt van netwerk marketeer naar coach en hoe je omgaat met die ongemakkelijke transitie fase als je van richting verandert als ondernemer, welke innerlijke processen ze is doorlopen, hoe haar explant operatie het punt was waarop alles in haar leven en bedrijf klikte, hoe zij nu vrouwen begeleid om vanuit hun natuur te leven en hoe ze het werken met mij heeft ervaren. Volg Saskia op Instagram: @saskiavancruchten Meld je aan voor Saskia haar masterclass ''Leven in lijn met je vrouwelijke energie en cyclus'': https://mailchi.mp/a814c64a3290/masterclass Volg Yavanna op Instagram: @yavannabenna

Yavanna Benna

Yavanna Benna

Gemaakt door: Yavanna Benna Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast Yavanna Benna heeft in totaal 47 afleveringen

Vorige aflevering

Maak kennis met mijn grote liefde: opstellingen

Maak kennis met mijn grote liefde: opstellingen

Maker: Yavanna Benna Datum: 12/10/2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De transformatie van mijn klant Saskia - van drukte en tekort naar gedragen worden door geld, haar bedrijf, relatie en familie.

Yavanna Benna · 13-10-2022

00:00 00:38:57