Aflevering Irene Flotman (Cbre) Over De Vastgelopen Vastgoedmarkt

Irene Flotman (CBRE) over de vastgelopen vastgoedmarkt
· Aflevering van de podcast: Zakendoen | BNR

Voor corona draaide vastgoedadviesbureaus nog recordjaren, maar dat veranderde allemaal toen de covidpandemie uitbrak. Na de energiecrisis en de stijging van de rentes zit de vastgoedmarkt nog altijd op slot. Wat is er nodig om de markt weer te laten draaien? En: hoe heeft hybride werken invloed gehad op de kantorenmarkt? Irene Flotman, managing director bij CBRE en voorzitter van NVM Business is te gast bij BNR 

Macro met Boot   Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagic. 

Ondernemerspanel  De overheid wil alsnog geld zien van medische isolatiejassen-en autohandelaar Kroymans. En: is het realistisch dat elektrische fietsenfabrikant VanMoof over twee jaar zwarte cijfers schrijft? Dat en meer bespreken we vanaf 11.10 in het ondernemerspanel met: - Hans Mulder, directeur van Viagroup en partner Gray Matter Matters - Niels van Buren, oprichter van digitaal bureau Swink 

Pitches  Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Sacha Brons van Maatschap De Jonge Voedselbosboeren en Joost Verhage van Sweet Spot.  Beoordelaar Beau-Anne Chilla, partner bij Forward ONE zal de startups beoordelen en van advies voorzien.    

Contact & Abonneren  BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 11:00 tot 13:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail.   Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Zakendoen | BNR

Zakendoen | BNR

Gemaakt door: Zakendoen Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Zakendoen | BNR heeft in totaal 1209 afleveringen

Vorige aflevering

‘Box 3-debat eindigde in kamikazeactie’

‘Box 3-debat eindigde in kamikazeactie’

Maker: Zakendoen Datum: 19/04/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Irene Flotman (CBRE) over de vastgelopen vastgoedmarkt

Zakendoen | BNR · 19-04-2024

00:00 01:56:28