Aflevering S3e7 Zakenmama Xaviera Plooij Van Oei, Ik Groei Vertelt Over Het Ontstaan & Succes Van Oei, Verkopen Van Haar Bedrijf En Ouderverstoting.

S3E7 Zakenmama Xaviera Plooij van Oei, ik Groei vertelt over het ontstaan & succes van Oei, verkopen van haar bedrijf en ouderverstoting.
· Aflevering van de podcast: Zakenmama

Iedere ouder kent ze wel: de sprongen van Oei, ik Groei (The Wonder Weeks). Xaviera Plooij is het gezicht achter het merk. Haar ouders kwamen in onderzoek de sprongen tegen, schreven het op en vroegen Xaviera om het merk neer te zetten. Zij bouwde het uit tot een miljoenen business dat wereldwijd bekend is. Vorig jaar verkocht ze Oei, ik Groei. Ze vertelt over het ontstaan van Oei, het succes, de verkoop, het moederschap, oma worden en de helse periode waar ze afgelopen twee jaar in zat / nog in zit. Een vechtscheiding met fysiek geweld, ouderverstoting vanuit twee van haar dochters en heel veel leugens. Voor de 16.000 anders ouders die ouderverstoting meemaken, vertelt ze nu haar verhaal. Herken jij jezelf in dit verhaal? Neem gerust contact op met ons. Heb je suïcidale gedachten? Bel dan de zelfmoordpreventielijn van 113. Meer weten over Oei, ik Groei en de sprongen? Bekijk hier de website: https://www.oeiikgroei.nl/ Meer weten over Zakenmama of ons supporten? Abonneer je op onze podcast en ons YouTube kanaal! Volg ons op instagram: https://www.instagram.com/zakenmama.nl/ En doe inspiratie op op de website: https://www.zakenmama.nl/

Zakenmama

Zakenmama

Gemaakt door: Celine Verhoef Eerste aflevering: 20/07/2022

De podcast Zakenmama heeft in totaal 32 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S3E7 Zakenmama Xaviera Plooij van Oei, ik Groei vertelt over het ontstaan & succes van Oei, verkopen van haar bedrijf en ouderverstoting.

Zakenmama · 29-06-2023

00:00 00:51:03