Aflevering De #Fail Editie - Over Fuck-Up Parties, Faillisements-Porn, Bitcoins En De Cryptolul (Met Cameo Van Julien Althuisius)

De #FAIL Editie - Over fuck-up parties, faillisements-porn, bitcoins en de cryptolul (met cameo van Julien Althuisius)
· Aflevering van de podcast: ZoetZuur

Ben je ook zo gek op falen? Dan kun je je lol op, want falen is hot. Falen = kwetsbaar = juist krachtig. Toch?Deze editie praten we over het belang van falen voor succes en van succesvol falen. Hoe bang zijn we zelf om te falen en zijn we er een beetje goed in? We bespreken de romantisering van faalcultuur en de problematische kanten daarvan. Van Fuck-up party’s tot faillisements-porn, het komt allemaal voorbij.We laten ons afleiden door de veiling van online kunst, memes en tweets en de wederopstanding van de cryptolul, met een briljante bijdrage van Volkskrant-journalist Julien Althuisius.Elle Artikel - How Failure became a fetishHow To Fail with Elizabeth DayRolling Stone - Vulnerability PornVice Artikel over de Milieuramp die Bitcoin Mining isBBC wat zijn NFT'sArtikel Beeple en zijn NFT van bijna 70 miljoenParool: Fuck Up NightTip: Rode Draad podcastRotho Recycling Systeem - Afvalbak meets Tas

ZoetZuur

ZoetZuur

Gemaakt door: Barbara Klaaysen + Elise Fikse Eerste aflevering: 18/11/2020

De podcast ZoetZuur heeft in totaal 27 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De #FAIL Editie - Over fuck-up parties, faillisements-porn, bitcoins en de cryptolul (met cameo van Julien Althuisius)

ZoetZuur · 09-04-2021

00:00 44:12