Aflevering #4: Loopbaancoach Yvonne Van Der Veldt Over Zingeving, Talent En Re-Integratie "Ieder Mens Heeft Het Recht Zich Te Kunnen Ontwikkelen"

#4: Loopbaancoach Yvonne van der Veldt over zingeving, talent en re-integratie "Ieder mens heeft het recht zich te kunnen ontwikkelen"
· Aflevering van de podcast: ASS, ADHD & Zingeving: de podcast van iQ Coaches

Loopbaanadviseur Yvonne van der Veldt vertelt in deze podcastaflevering enthousiast over terug-naar-werk-trajecten die zij namens iQ Coaches & Werk begeleidt. Iedere cliënt krijgt na afloop van het traject een persoonlijk ontwikkelplan 'cadeau': een duidelijk overzicht van eigen kwaliteiten en talenten en kansrijke mogelijkheden op passende functies of vervolgstappen. Ook gaan we in op de vraag: maak je je diagnose bespreekbaar tijdens een sollicitatiegesprek? "Eén werkgever zei: ik ben zó blij dat je dit vertelt! Nu kunnen we er rekening mee houden." ZINspiratie In de nieuwe rubriek ZINspiratie geeft iQ Coach Hilda Wessels iedere aflevering een tip rondom zinspiratie. Dit keer is dat het boek van Dirk de Wachter, de kunst van het ongelukkig. Is je interesse gewekt? Je vind het boek hier! Het nummer dat Hilda laat horen is: Gelukkig zijn van Raymond van het Groenewoud Meer weten over iQ Coach Hilda of heb je een tip voor deze rubriek? Klik dan hier. Voor ZINspiratie hebben wij het nummer La Belle van Mr Smith gebruikt, te vinden op https://freemusicarchive.org/.

ASS, ADHD & Zingeving: de podcast van iQ Coaches

ASS, ADHD & Zingeving: de podcast van iQ Coaches

Gemaakt door: iQ Coaches Nederland Eerste aflevering: 17/07/2022

De podcast ASS, ADHD & Zingeving: de podcast van iQ Coaches heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#4: Loopbaancoach Yvonne van der Veldt over zingeving, talent en re-integratie "Ieder mens heeft het recht zich te kunnen ontwikkelen"

ASS, ADHD & Zingeving: de podcast van iQ Coaches · 05-09-2022

00:00 00:28:24