Aflevering Belachelijk Lekker Bier#59 - Interview Met Broeder Benedikt En Manu Pauwels (Brouwerij Der Trappisten Van Westmalle)

Belachelijk lekker bierpodcast #59 - interview met broeder Benedikt en Manu Pauwels (Brouwerij der Trappisten van Westmalle)
· Aflevering van de podcast: Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Bij de naam Westmalle denken we onmiddellijk aan bier. Het is natuurlijk veel meer dan dat. Het is uiteraard een gemeente in de Vlaamse Kempen maar ook een Trappistenabdij. In deze aflevering van de Belachelijk Lekker Bierpodcast spreken we met broeder Benedikt, de overste van de abdij en met Manu Pauwels, hoofd marketing van de brouwerij. Ontdek meer over de abdij en de brouwerij en geniet ondertussen van een Extra, Dubbel of Tripel Westmalle #belachelijklekker Belachelijk Lekker Bierpodcast ??https://www.instagram.com/belachelijk.lekker/?? ??https://www.facebook.com/belachelijklekkerpodcast?? ??https://www.linkedin.com/company/belachelijk-lekker-bierpodcast/ Abdij der Trappisten van Westmalle https://www.trappistwestmalle.be/ https://www.instagram.com/westmalletrappist/ https://www.facebook.com/westmalletrappist https://www.linkedin.com/company/westmalletrappist/

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Gemaakt door: BelachelijkLekker Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Belachelijk Lekker! - een podcast over bier. heeft in totaal 69 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Belachelijk lekker bierpodcast #59 - interview met broeder Benedikt en Manu Pauwels (Brouwerij der Trappisten van Westmalle)

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier. · 01-03-2024

00:00 01:15:51