Aflevering 43: Jochen Callens Bouwde Samen Met Dieter D’Hondt Hun Jobtoolz Uit Tot Een Speler In 5 Landen, Waarna Ze Het Bedrijf Verkochten Aan Investeringsmaatschappij Ish Holdings (Strada Partners).

43: Jochen Callens bouwde samen met Dieter D’hondt hun Jobtoolz uit tot een speler in 5 landen, waarna ze het bedrijf verkochten aan investeringsmaatschappij ISH Holdings (Strada Partners).
· Aflevering van de podcast: BlackBird podcast

Jochen Callens belandde na enkele ventures in de wereld van Recruitment Tech met Jobtoolz. Eerder toevallig, toen hij een interessante domeinnaam aangeboden kreeg. Jochen zocht versterking bij zijn co-founder Dieter D’hondt en samen begonnen ze aan het opstellen van hun businessplan. Niet veel later waren de ramen bedekt met post-its, kregen ze de nickname 'post-it boys' en kreeg Jobtoolz vorm. Ze besloten snel de markt op te gaan met hun Minimum Viable Product en op zoek te gaan naar klanten en omzet. Aanvankelijk uit noodzaak omdat ze Jobtoolz zelf financierden, maar later bleek dit de leercurve aanzienlijk te versnellen. Zodra de eerste proof of concept werd geleverd, kwamen er voorstellen van business angels en besloten ze investeerders aan boord te halen. Na 5 jaar werkten er 15 full-time developers aan het product en werd Jobtoolz gebruikt in 5 landen door meer dan 3.000 klanten. Toch besloten Jochen en Dieter op dat moment om Jobtoolz te verkopen aan ISH Holdings (Strada Partners). Waarom zij deze beslissing namen? Dat hoor je in deze aflevering van de BlackBird Podcast.

BlackBird podcast

BlackBird podcast

Gemaakt door: BlackBird podcast Eerste aflevering: 21/09/2023

De podcast BlackBird podcast heeft in totaal 49 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

43: Jochen Callens bouwde samen met Dieter D’hondt hun Jobtoolz uit tot een speler in 5 landen, waarna ze het bedrijf verkochten aan investeringsmaatschappij ISH Holdings (Strada Partners).

BlackBird podcast · 15-02-2024

00:00 00:40:41