Aflevering 48: Sofie Anthony Ging Even Helpen In Het Bedrijf Van Haar 2 Broers. Enkele Jaren Later Bestuurt Zij Het Sterk Groeiende Bedrijf Als Co-Ceo.

48: Sofie Anthony ging even helpen in het bedrijf van haar 2 broers. Enkele jaren later bestuurt zij het sterk groeiende bedrijf als co-CEO.
· Aflevering van de podcast: BlackBird podcast

Sofie Anthony groeide op in het gezin van een zelfstandig dakwerker en maakte op jonge leeftijd de beslissing om nooit voor het ondernemerschap te willen kiezen. Na haar studie koos ze voor een carrière als ergotherapeut, terwijl haar twee broers een bedrijf begonnen in de verhuur van telescoopkranen. Op een gegeven moment vroegen haar broers om een dag per week bij te springen in het bedrijf. Sofie besloot om te helpen. Het werd een keerpunt in haar carrière. Na slechts één jaar werd ze co-CEO van het familiebedrijf, nadat een van haar broers besloot om het bedrijf te verlaten. Ze spreekt openhartig over de impact van het ondernemerschap op de relatie tussen broers en zussen in een familiebedrijf. Ondanks de uitdagingen die ze tegenkwamen, bleven ze zich inzetten om de familie op de eerste plaats te zetten. Het bedrijf groeide op eigen kracht van 2 naar 15 kranen in slechts 10 jaar en heeft indrukwekkende projecten zoals Tomorrowland op zijn naam staan.

BlackBird podcast

BlackBird podcast

Gemaakt door: BlackBird podcast Eerste aflevering: 21/09/2023

De podcast BlackBird podcast heeft in totaal 49 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

48: Sofie Anthony ging even helpen in het bedrijf van haar 2 broers. Enkele jaren later bestuurt zij het sterk groeiende bedrijf als co-CEO.

BlackBird podcast · 29-04-2024

00:00 00:37:22