Aflevering S02e04 | Boy Waterman Over De Donkerste Dag Uit Zijn Leven, Niet Alleen Kunnen Zijn En Zijn Grote Doel Bij Psv

S02E04 | Boy Waterman over de donkerste dag uit zijn leven, niet alleen kunnen zijn en zijn grote doel bij PSV
· Aflevering van de podcast: Building Bridges

In deze kersverse aflevering van Building Bridges spreken ex-profs Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon met Boy Waterman. De keeper die in 2007 de landstitel verspeelde in dienst van AZ en samen met Gianni Europees Kampioen werd met Jong Oranje is na vele omzwervingen bij ons op de bank beland. Wat vraag je aan een man waar we eigenlijk niet zoveel van weten? Laat dat maar aan Edson en Gianni over. Laagje voor laagje pellen ze zijn persoonlijkheid wat leidt tot mooie verhalen over zijn jeugd bij Ajax, de Champions League hymne bij Apoel in Cyprus maar ook tot het in de steek laten van Louis van Gaal. Naar eigen zeggen is Boy Waterman een rustig persoon die alles altijd af kan doen met een grapje. Toch kan hij niet langer dan een á twee dagen alleen zijn en hecht hij waarde aan de belangrijke personen om hem heen. Zijn doelen voor nu? Kampioen worden met PSV en niets missen in de opvoeding van zijn zoontje! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Building Bridges

Building Bridges

Gemaakt door: FC Afkicken & Going Places Producties Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Building Bridges heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S02E04 | Boy Waterman over de donkerste dag uit zijn leven, niet alleen kunnen zijn en zijn grote doel bij PSV

Building Bridges · 08-05-2023

00:00 00:51:10