Aflevering S02e06 | Youri Mulder Over Trots Zijn Op Zijn Vader, Scoren Tegen Borussia Dortmund En Vrouwelijke Verleidingen

S02E06 | Youri Mulder over trots zijn op zijn vader, scoren tegen Borussia Dortmund en vrouwelijke verleidingen
· Aflevering van de podcast: Building Bridges

In deze nieuwe aflevering van Building Bridges spreken ex-profs Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon met Youri Mulder. De voormalig spits van Schalke 04 en FC Twente is tegenwoordig vooral bekend van zijn rol als analist bij Ziggo Sport. Daarnaast is hij een tijdje trainer geweest en is hij nog altijd actief in de RVC van Die Königsblauen. Youri Mulder groeide op in een echt voetbalgezin want zijn vader maakte indruk als voetballer bij Anderlecht maar ook in het Ajax van begin jaren '70 dat meermaals de Champions League won. Zelf was hij niet een heel groot talent en zag hij een poging profvoetballer te worden bij Ajax onder Louis van Gaal stranden in het zicht van de haven. Toch kreeg Youri het voor elkaar en kende hij een zeer succesvolle carrière met als absolute hoogtepunten de wedstrijden voor het Nederlands elftal en de winst van de UEFA Cup. Naar eigen zeggen is Mulder een persoon die goed kan omgaan met de aandacht en daar ook wel van geniet maar tegelijkertijd ook geniet van de rustiek van het land Noorwegen waar zijn twee zoons wonen. Hij leeft een tevreden leven waarin de serieuze noot vaak gekraakt wordt met een grapje. Kraken wij Youri Mulder zijn serieuze noot? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Building Bridges

Building Bridges

Gemaakt door: FC Afkicken & Going Places Producties Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Building Bridges heeft in totaal 21 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S02E06 | Youri Mulder over trots zijn op zijn vader, scoren tegen Borussia Dortmund en vrouwelijke verleidingen

Building Bridges · 21-05-2023

00:00 01:14:20