Aflevering S02e07 | Henk Ten Cate Over De Succesjaren Van Fc Barcelona, Individueel Trainen Met Ronaldinho En De Geur Van Suriname

S02E07 | Henk ten Cate over de succesjaren van FC Barcelona, individueel trainen met Ronaldinho en de geur van Suriname
· Aflevering van de podcast: Building Bridges

In deze afsluitende aflevering van seizoen 2 van Building Bridges spreken ex-profs Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon met Henk ten Cate. De voormalig speler en trainer van clubs als Go Ahead, Sparta, Ajax, Vitesse, Chelsea, FC Barcelona neemt plaats op de bank en praat honderduit over de avonturen en challenges die hij heeft gehad. Henk ten Cate groeide op in de Amsterdamse Jordaan en werd zelfstandig in Deventer. Als speler was zijn talent groter dan zijn mentaliteit maar gelukkig kreeg hij een tweede kans als trainer. Deze tweede kans pakte hij vol overgave en hier is hij dan ook verdomde trots op. De eerlijk maar daarmee ook harde trainer bewaard niet veel van zijn relikwieën maar herinneringen? Die heeft hij allemaal nog. Zo deelt hij met ons prachtige anekdotes over alle periodes in zijn leven. Van Fritz Korbach tot Messi en van Jerry Simons tot Ronaldinho alles en iedereen komt voorbij in deze prachtige aflevering. We hebben aan zijn lippen gehangen en wat ons betreft is Henk ten Cate absoluut een sieraad voor de sport maar ook voor de mensheid. Veel luisterplezier! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Building Bridges

Building Bridges

Gemaakt door: FC Afkicken & Going Places Producties Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Building Bridges heeft in totaal 21 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S02E07 | Henk ten Cate over de succesjaren van FC Barcelona, individueel trainen met Ronaldinho en de geur van Suriname

Building Bridges · 28-05-2023

00:00 01:09:18