Aflevering S2e23: Influencer Secrets: Een Transparant Gesprek Over Influencer Marketing Met Agency Owner Yasmin Vantuykom Van Efluenz.

S2E23: Influencer secrets: een transparant gesprek over influencer marketing met agency owner Yasmin Vantuykom van Efluenz.
· Aflevering van de podcast: Business Bestie Podcast

Yasmin is mama van 2 meisjes en founder van het allereerste influencer marketingbureau van België. Ze startte aanvankelijk met social media in bijberoep. Maar nadat ze van Brazilië terugkwam, volledig aan de grond zowel op privé als professioneel vlak, gaf ze zichzelf 6 maanden tijd om haar agency voltijds uit te bouwen. Enter Efluenz. Ze startte haar bedrijf op in 2018 en heeft momenteel 25 personen in dienst met kantoren in Brussel, Lille en Parijs. Hun cliënteel bestaat uit verschillende type klanten zoals Proximus en McCain en elk jaar hebben ze een omzetstijging van 30%. #bossbabe #brandbabe ? Hoe is het om samen te werken met influencers? ? Wat verdient een influencer gemiddeld? ? Wat maakt een goeie influencer?  Deze vragen en nog veel meer beantwoordde Yasmin Vantuykom van Efluenz in deze aflevering van de ???????????????????? ??????????????. Yasmin lanceerde op 1 april ook de pre-order van haar boek Workaholics, die je hier kan vinden: https://www.standaardboekhandel.be/p/workaholics-9789401421157 Yasmin Vantuykom, Efluenz en ywork volgen? Dat kan via https://www.instagram.com/yasmin_vantuykom/ ,  https://www.instagram.com/efluenz.eu/ en https://www.instagram.com/ywork_by_yasmin_vantuykom/ Inschrijven voor de mail? Dat kan hier: https://businessbestie.ck.page/viral schrijf je hier in voor de masterclass ?? Vind Business Bestie op @businessbestie.be & @jessicadeblock ?? Wil je graag de content kalender downloaden? Die vind je hier: https://businessbestie.ck.page/contentkalender ?? Wil je graag de aflevering liever bekijken via YouTube? Dat kan via hier: https://www.youtube.com/@BrandBabesbyBusinessBestie ?? Liever een product van Antwerp Avenue aanschaffen? Ga dan naar www.antwerpavenue.com

Business Bestie Podcast

Business Bestie Podcast

Gemaakt door: Jessica De Block Eerste aflevering: 05/03/2023

De podcast Business Bestie Podcast heeft in totaal 80 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2E23: Influencer secrets: een transparant gesprek over influencer marketing met agency owner Yasmin Vantuykom van Efluenz.

Business Bestie Podcast · 09-04-2024

00:00 01:07:45