Aflevering S2e24: Onsterfelijke Droom: Hélène Onderneemt In De Voetsporen Van Haar Hartsvriendin Met Superfood-Brand Stirrr.

S2E24: Onsterfelijke droom: Hélène onderneemt in de voetsporen van haar hartsvriendin met superfood-brand Stirrr.
· Aflevering van de podcast: Business Bestie Podcast

Stirrr is een superfood-brand met verschillende unieke kruidenmengelingen die je kan mengen in melk, smoothies, thee,…. Gezonde voeding en lifestyle staan centraal in Hélène haar leven, maar Stirrr was niet bepaald hààr business idee. Hélène is kinesist van opleiding en runt Stirrr nu ongeveer 1 jaar. Het bedrijf was echter het passieproject van haar jeugdvriendin, Camille, die het bedrijf lanceerde in augustus 2021. Amper 2 maanden na start, kwam Camille in een auto-ongeluk tragisch te overlijden. Samen met Camille’s mama besloot Hélène het bedrijf voor haar vriendin verder te zetten. Ze is gedreven om Camille’s droom verder waar te maken en Stirrr met passie verder te leiden en doen groeien. Maar de fakkel overnemen van iemand die er niet meer is, is allesbehalve een gemakkelijke job. Zeker als je de dood van je vriendin er ook nog bij moet verwerken. ? Hoe moeilijk is het om in iemands voetsporen te treden?  ? Hoe combineert ze Stirrr met haar werk als kinesist?  ? Wat pakt zij haar onderneming aan, met alle valkuilen die daarbij horen? Deze vragen en nog veel meer beantwoordde Hélène De Beurme van Stirrr in deze aflevering van de ???????????????????? ??????????????. Hélène De Beurme en Stirrr volgen? Dat kan via https://www.instagram.com/stirrr.be/ Inschrijven voor de mail? Dat kan hier: https://businessbestie.ck.page/viral schrijf je hier in voor de masterclass ?? Vind Business Bestie op @businessbestie.be & @jessicadeblock ?? Wil je graag de content kalender downloaden? Die vind je hier: https://businessbestie.ck.page/contentkalender ?? Wil je graag de aflevering liever bekijken via YouTube? Dat kan via hier: https://www.youtube.com/@BrandBabesbyBusinessBestie ?? Liever een product van Antwerp Avenue aanschaffen? Ga dan naar www.antwerpavenue.com

Business Bestie Podcast

Business Bestie Podcast

Gemaakt door: Jessica De Block Eerste aflevering: 05/03/2023

De podcast Business Bestie Podcast heeft in totaal 81 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2E24: Onsterfelijke droom: Hélène onderneemt in de voetsporen van haar hartsvriendin met superfood-brand Stirrr.

Business Bestie Podcast · 16-04-2024

00:00 00:51:31