Aflevering #22 Stroomlijn Je Cloud Transitie Met Het Cloud Maturity Model (Met Michaël Hompus, Edwin Van Wijk En Erwin Kersten)

#22 Stroomlijn je cloud transitie met het Cloud Maturity Model (met Michaël Hompus, Edwin van Wijk en Erwin Kersten)
· Aflevering van de podcast: Business vooruit met IT - Info Support

Deze aflevering van Business Vooruit met IT gaat over het Info Support Cloud Maturity Model. Dit is een model dat organisaties helpt om de volwassenheid van hun cloud adoptie te meten en verbeteren.  Het model kent vijf oplopende niveaus van volwassenheid: van 'Adhoc' voor organisaties die net beginnen met cloud, tot 'Optimized' voor organisaties waar cloud volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd is.  Ook meet het model volwassenheid aan de hand van zes dimensies zoals technologie, beveiliging en processen. Zo krijgt een organisatie een compleet beeld van de huidige staat van cloud adoptie.  Vervolgens helpt het model om op basis daarvan een roadmap op te stellen en concrete verbeteringen door te voeren. Info Support kan organisaties ondersteunen bij het implementeren van het model en het verbeteren van de cloud strategie. Host Michaël Hompus gaat in gesprek met Edwin van Wijk en Erwin Kersten over dit onderwerp. Volg ons om op de hoogte te blijven via: Twitter LinkedIn Instagram Facebook

Business vooruit met IT - Info Support

Business vooruit met IT - Info Support

Gemaakt door: Info Support Eerste aflevering: 21/02/2023

De podcast Business vooruit met IT - Info Support heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#22 Stroomlijn je cloud transitie met het Cloud Maturity Model (met Michaël Hompus, Edwin van Wijk en Erwin Kersten)

Business vooruit met IT - Info Support · 16-10-2023

00:00 00:23:43