Aflevering #106 Esg Talks: De Weg Naar 2030 – Met Jacques Buith (Global Partner Deloitte) En Michel Scholte (Founder Impact Institute & True Price)

#106 ESG Talks: de weg naar 2030 – met Jacques Buith (Global Partner Deloitte) en Michel Scholte (Founder Impact Institute & True Price)
· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

In deze aflevering maken Tulay en Arif alles bespreekbaar over ESG, maar dan luchtig. Zoals altijd hebben wij weer erg leuke gastsprekers in de huiskamer van accountants. Aan tafel zitten Jacques Buith (Deloitte) en Michel Scholte (Impact Institute & True Price). In deze aflevering bespreken we een cruciaal onderwerp in het sustainability landschap. Sinds september 2023 zijn we 'halftime' moment met de Sustainability Development Goals (de SDG's), een ideaal moment om te reflecteren op de huidige status. Ook zullen we het concept 'Beyond GDP' verkennen en hoe dit van invloed kan zijn op onze toekomst. En wees gerust, ondanks de alfabetsoep van afkortingen, we leggen alles goed uit aan de hand van concrete voorbeelden.  ?? Volg ons op: • LinkedIn • Instagram • TikTok • www.busyseasontalks.nl ?? Wil je reageren? Mail ons dan op hosts@busyseasontalks.nl

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16/04/2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 84 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#106 ESG Talks: de weg naar 2030 – met Jacques Buith (Global Partner Deloitte) en Michel Scholte (Founder Impact Institute & True Price)

BusySeasonTalks · 12-02-2024

00:00 0:58:37