Aflevering #107 It-Audit, Ai, Digital Service Act & Digital Markets Act Met Manon Van Rietschoten (Kpmg) En Wilfried Olthof (Norea)

#107 IT-audit, AI, Digital Service Act & Digital Markets Act met Manon van Rietschoten (KPMG) en Wilfried Olthof (NOREA)
· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

Deze BusySeasonTalks staat in teken van de IT-audit. En dat doen we met twee bijzondere gasten. We kijken met Wilfried Olthof, afzwaaiend directeur bij NOREA, terug op de ontwikkelingen die het vak van IT audit sinds de jaren 90 heeft doorgemaakt. En we praten met Manon van Rietschoten, senior manager bij KPMG op het gebied van IT Assurance & Advisory. Vanuit die rol bepleit ze dat er veel vraagstukken in de samenleving spelen, waar we als IT auditors een bijdrage aan kunnen leveren. Denk aan social media, ESG en pensioenen. Kortom, een interessante aflevering niet alleen voor IT auditors!  ?? Volg ons op: • LinkedIn • Instagram • TikTok • www.busyseasontalks.nl ?? Wil je reageren? Mail ons dan op hosts@busyseasontalks.nl

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16/04/2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 84 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#107 IT-audit, AI, Digital Service Act & Digital Markets Act met Manon van Rietschoten (KPMG) en Wilfried Olthof (NOREA)

BusySeasonTalks · 19-02-2024

00:00 0:43:37