Aflevering Seizoen 2 Met Mieke Van "Endan Stories" - Hoe Ze Alles Perfect Wou Plannen Maar Dat Moest Loslaten Bij Een Scheiding

Seizoen 2 met Mieke van "Endan stories" - hoe ze alles perfect wou plannen maar dat moest loslaten bij een scheiding
· Aflevering van de podcast: Café Séparé

Welkom terug!! In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Café Séparé ga ik in gesprek met Mieke, zelf ook ervaringsdeskundige. Sinds haar scheiding startte ze haar instagram pagina "Endan Stories" waar ze haar ervaringen deelt sinds haar scheiding als "single divorced mom" ;-) Van crazy tinder profielen tot leren loslaten... Over jezelf terugvinden in een verhaal dat niet is zoals je het voor ogen had. Mieke kan je terugvinden via: @endan.stories Laat me weten wat je er van vond via ?????Instagram????? of ?????Facebook????? en denk je dat deze verhalen iemand kan helpen die er nu midden in zit, deel het op je stories en aarzel niet me te taggen! Heb je vragen: mail me via cafesepare.podcast@gmail.com.

Café Séparé

Café Séparé

Gemaakt door: Linda Vandevenne Eerste aflevering: 12/10/2023

De podcast Café Séparé heeft in totaal 28 afleveringen

Vorige aflevering

Seizoen 2 - Trailer

Seizoen 2 - Trailer

Maker: Linda Vandevenne Datum: 13/02/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Seizoen 2 met Mieke van "Endan stories" - hoe ze alles perfect wou plannen maar dat moest loslaten bij een scheiding

Café Séparé · 14-02-2024

00:00 01:21:55